logo slogan

Harley-Davidson er en av verdens eldste nålevende motorsykkelprodusenter.First factory Det hele startet i 1903 i et skur i Milwaukee, hvor William S. Harley og brødrene Davidson bygde sine første motoriserte sykler. Allerede i 1909 presenterte de sin første V-twin, en konstruksjon Harley-Davidson har vært tro mot helt opp til i dag.

For de som ønsker en grundig innføring i Harley-Davidson's historie i de første 100 år, kan denne artikkelen anbefales.

I dag produserer Harley-Davidson en rekke ulike motorsykkelmodeller fordelt på følgende fem modell-familier: Sportster, Dyna, Softail, Touring og Vrod.H-D-logo2 I tillegg til disse har H-D også en egen "Custom Vehicle Operations" avdeling, som produserer påkostede spesialmodeller (CVO-modeller) av utvalgte sykler. For å se og studere de enkelte modellene anbefales det å besøke siden www.harley-davidson.com .

I Norge er Harley-Davidson representert med 9 lokale forhandlere. I vårt område er det Harley-Davidson Nord Norge som i de siste 25 år har vært representant, med butikker i Ballangen og i Tromsø. Se hjemmesiden www.arcticharley.no for mer info om vår dealer.

12-cvo-street-glide-c119-w36

auroraborealisannonse

Neste aktiviteter