logo slogan

hog arctic_chapter

hog arctic_chapter

Harley Owners Group Arctic Chapter er ett av åtte norske H.O.G. chapter og ble etablert 1. januar 2006 gjennom en sammenslåing av chaptrene Hålogaland og Nordland. Arctic Chapter dekker de tre nordligste fylkene, er verdens nordligste chapter og har ca. 150 medlemmer.

Vår sponsoring dealer er Harley-Davidson Nord-Norge med butikker i Ballangen og Tromsø. H.O.G. Arctic Chapter har en omfattende aktivitetskalender med bl.a. felleskjøringer, medlemsmøter, temakvelder, medlemsfester og H.O.G.-treff. Vi deltar på arrangement som Harley-Davidson Nord-Norge har og gir også støtte til veldedige formål. Vi gir ut eget nyhetsbrev til medlemmene og har aktive hjemmesider.

I 2010 arrangerte vi Norwegian National H.O.G. Rally i Svolvær, Lofoten med ca. 1200 deltakere fra inn- og utland. Et svært vellykket treff som ble en uforglemmelig opplevelse for deltakerne og for oss som stod for arrangementet.

Vi er kort og godt en gjeng som trives med å treffes og kjøre Harley-Davidson motorsykler sammen.

For mer informasjon om H.O.G. Arctic Chapter, ta kontakt med:

Secretary Ivarna Bratteng, telefon: 41468297, e-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller en av styrets øvrige medlemmer.

Du kan også få kontakt med oss gjennom Harley-Davidson Nord-Norge butikkene i Ballangen og Tromsø.

auroraborealisannonse

Neste aktiviteter